Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Tijdens deze ontspanningsmassage kunt u even heerlijk alles loslaten en tot de optimale ontspanning komen. Door de zachte aanraking en het langzame tempo van de strijkingen kunt u zich losmaken van de drukke wereld waarin u zich begeeft. Stress op het werk of privé, alles laat u achter zich.

Als masseur ben ik niet alleen gericht op het geven van deze massage, maar coach ik u ook als u bijvoorbeeld moeite ervaart met het loslaten van gedachten of het focussen op uw ademhaling.  

Ervaart u druk en heeft u het gevoel tijd te kort te komen? Juist dan is het goed om even voor uzelf te kiezen. Een massage van 35 minuten helpt u hierbij op de goede weg.

Hiernaast is er ook de mogelijkheid te kiezen voor een ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten. Hier neem ik als masseur nog meer de tijd om u heerlijk tot ontspanning te laten komen en wordt ook een gedeelte van de voorzijde van het lichaam gemasseerd. Het masseren van uw hoofd en/of uw voeten behoort dan ook tot de mogelijkheden. Dit wordt natuurlijk besproken en in afstemming met u gedaan.

Dus zeker voor mensen uit de regio Arnhem, Westervoort, Duiven en Zevenaar, die zich “opgejaagd” of gespannen voelen is deze ontspanningsmassage een echte aanrader!