Traject coaching i.c.m. massage - onderwijs

Coaching en massages ter voorkoming van uitval in het onderwijs

Als leerkracht heb je het soms zwaar te verduren. Het is ook niet niks om een groep leerlingen aan te sturen en daarnaast ook nog eens alle ballen hoog te houden in de verschillende commissies waar je aan deel moet nemen. Daarnaast is er ook nog vaak een gezin die jouw aandacht vraagt en daarmee ben je ook ontzettend druk. Op die momenten verval je vaak in oude gewoontes en patronen, waar je in het begin van jouw loopbaan nog prima op kon leunen. Deze gewoontes en patronen, die je vaak hebt ontwikkeld in jouw jeugd, zijn in jouw manier van werken geslopen en dat zorgt er voor dat je het gevoel krijgt het niet meer aan te kunnen. 

Samen met jou ga ik dan ook op zoek naar die patronen en probeer ik inzichtelijk te maken wat dit voor jou en jouw manier van werken betekent. Zo proberen we te voorkomen dat je uitvalt in jouw werk en gezin. Door middel van klassenbezoeken, de daaraan gekoppelde coaching gesprekken en massage therapie, krijg jij een helder beeld van wat te doen om dit voortijdig om te buigen. 

Dit traject is enkel en alleen mogelijk als pakket, dan pas is een gewenst resultaat haalbaar. Meer weten over de inhoud en/of kosten? Mail of bel gerust! Ik help je graag.