Corona Recovery

Corona Recovery Massage

Mensen uit Regio Arnhem die blijvend hinder ondervinden na een besmetting van Corona kunnen bij Onderweg naar Balans ook terecht voor een Corona Recovery massage. Deze massage is gericht om de blijvend pijnlijke spieren en de chronische vermoeidheid een duw in de goede richting te geven, zodat de weg naar herstel bespoedigd wordt.

Door middel van het masseren van onder meer het bindweefsel wordt het herstel in gang gezet. Een ander belangrijk onderdeel van de massage is het masseren van de (bij) nieren. In de nieren is door corona veel spanning ontstaan en deze wordt door de massage in gang gezet te herstellen.

De massage wordt veelal ervaren als pittig en behoort dan ook niet in de categorie ontspanningsmassage. Al ervaren de meesten cliënten wel degelijk ontspanning na het ondergaan van de Corona Recovery Massage. Naast cliënten uit Arnhem, Westervoort, Duiven en Zevenaar, komen ook mensen van buiten deze regio voor deze massage naar Onderweg naar balans, om hun herstel te bespoedigen.