Massages

Bij deze massage kunt u even heerlijk alles loslaten, om te komen tot optimale ontspanning. Tijdens de massage ervaart u stevige en zachte strijkingen richting het hart. Korte en lange wisselen elkaar af en als ik spanningen in uw lichaam waarneem, geef ik deze extra aandacht door bijvoorbeeld fricties toe te passen.

De massages zijn te boeken voor 35 minuten, waarbij de achterkant van het lichaam gemasseerd wordt. In de massage van 60 en 90 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd.

Deze massage heeft hetzelfde doel als de gewone ontspanningsmassage. De uitvoering wordt vaak ervaren als wat zachter en meer ontspannen. Dit komt doordat er andere technieken worden toegepast, waardoor u nog meer tot ontspanning kunt komen. Er wordt namelijk niet alleen met de handen gemasseerd, maar ook de zachte onderarmen worden ingezet. Deze zachte aanraking is heel prettig en ook de afwisseling hierin is fijn. De Oosterse massage lijkt al wat meer op de holistische, doordat er bijvoorbeeld in andere richting (dan het hart) wordt gemasseerd.

Dit is een massage gericht op mensen die niet helemaal hersteld zijn van Corona. De mensen die zich blijvend niet fit voelen, wil ik graag helpen met hopelijk het laatste zetje. De massage kan als pittig worden ervaren en is vooral gericht op bindweefsel wat het herstel naar balans zal bespoedigen.  

De holistische massage is niet zozeer gericht op ontspanning, maar meer op herstel. De samenhang tussen lichaam en geest krijgt door middel van massage een reset, waardoor herstel van uw lichaam een boost kan krijgen. Een lichaam dat meer in balans is, zal uiteindelijk meer tot ontspanning kunnen komen, waardoor u zich weer energieker zal voelen. De holistische massage wordt als heel krachtig en intens ervaren.

Een massage op maat is bespreekbaar. Komt u bijvoorbeeld terug van een kuit blessure of heeft u last van de onderrug? We stemmen dan samen af hoe we de massage vormgeven, met aandacht voor juist dat gebied. Meer weten? Neem hiervoor contact met mij op.